0032 491 08 84 48 info@arbol.be

1

We zijn gecertificeerde boomverzorgers ( certified European Tree Worker) en hebben verschillende relevante opleidingen gevolgd waaronder :
◌ boomverzorger
◌ ecologisch tuinieren
◌ wat met zieke bomen
◌ bomen en struiken snoeien
◌ opleiding kettingzaag
◌ vellen van bomen
◌ vellen van bomen in moeilijke situaties
◌ …

Visie

Bomen zorgen van nature goed voor zichzelf. Toch maken ondergrondse en bovengrondse groeibeperkingen deskundig advies en professionele zorg soms noodzakelijk. Dankzij zorgvuldige begeleiding is het mogelijk om een boom in goede gezondheid te krijgen en voor lange tijd te houden.

Een boomverzorger ondersteunt boom én klant. Hij luistert naar de wensen van de klant en informeert hem over zijn boom, zodat de beste toekomstgerichte beslissing kan worden genomen. Hij onderzoekt de plantplaats, bepaalt de noden van de boom en doet het nodige om zijn verdere ontwikkeling optimaal te laten verlopen.

Missie

Wij gaan actief bomentaal- en kennis verspreiden, zodat meer bomen op een geschikte plaats worden gepland en zodat schade aan bomen door werkzaamheden of ondeskundige snoei wordt beperkt. Zo willen wij, in combinatie met aanplantacties, bijdragen aan een groter en gezonder bomenbestand.

De kwaliteit van ons snoei- en velwerk moet vertrouwen wekken bij de klant en als voorbeeld dienen voor anderen. Door het hanteren van een positief-kritische instelling en door onze zin voor vernieuwing willen we innovatie en ontwikkeling in onze sector stimuleren.

Arbol bomenservice bvba
Walrotstraat 26, 1860 Steenhuffel
0032 491 08 84 48

contacteer ons voor meer info

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht