0032 491 08 84 48 info@arbol.be

Arbol bestaat 5 jaar

Exact vijf jaar  geleden startten we, Ruben Rogier en Wim Vancraeynest,  een twee jaar durende opleiding boomverzorging.

Na zes maanden waren we zo enthousiast dat we  de  theorie in praktijk wilden om zetten en begonnen elk apart als zelfstandig boomverzorger  in bijberoep.  Al snel merkten we dat onze agenda’s vlug vol geraakten met bomenklusjes en besloten uiteindelijk om er ons hoofdberoep van te  maken.  Na drie jaar haalden wij ons certificaat als European Treeworker en volgden nog heel wat andere relevante opleidingen.

We  kregen ook meer en meer  overheidsopdrachten en werkten geregeld samen met collega’s boomverzorgers en tuinaannmers.  Een bvba oprichten was dan ook de volgende  logische stap om het administratief gedoe van 2 aparte éénmanszaken te vereenvoudigen en zo werd Arbol Bomenservice geboren.   De aankoop van een professionele hakselaar, materiaal voor het bestrijden van procesierupsen,  meer en meer gemeentes, tuinaannemers en particulieren die de weg vinden naar een boomverzorger en het onlangs aangekochte toestel om te  inventariseren en VTA’s uit te voeren  leidde  naar ons actueel en gevarieerd klantenbestand.

Naast  de  bomenservice die we  bieden werken we beide ook als freelance lesgever voor Inverde,  een overheidsbedrijf gespecialiseerd in groenonderhoudsopleidingen.